Voor de kleuters: goochelen met techniek!

‘Goochelen met Techniek’ in De Ontdekfabriek biedt voor de kleuters een 5-tal activiteiten om te ontdekken.

De kinderen gaan na het voorlezen van een leuk verhaal aan de slag met onder andere magnetisme, transmissie, luchtdruk, licht en beweging. En dat allemaal zonder deze moeilijke worden maar binnen de leuke context van het goochelen! Want wie wil er nu niet ballen in de lucht houden zonder je handen te gebruiken of een konijn uit de hoed toveren?!

Het programma duurt ongeveer 2,5 uur. De minimale groepsgrootte is 15 en moet minimaal 1 op 5 worden begeleid door leerkrachten en ouders. De medewerkers van De Ontdekfabriek zullen jullie eigen groepsbegeleider(s) instrueren en ondersteunen om de kinderen optimaal te begeleiden in het ontdekproces. Het maximum aantal kinderen is 35. Bij meer dan 30 kinderen tegelijkertijd is de ervaring wat minder. De kosten bedragen 25 euro per groep (incl koffie/thee voor begeleiders) plus 8,50 euro per leerling.

Reserveer hieronder je bezoek

Soort onderwijs
BasisonderwijsSpeciaal BasisonderwijsVoortgezet OnderwijsSpeciaal Voortgezet OnderwijsBasisschool uit Eindhoven

Groep-leerjaar / Niveau (bij VO)/

Schoolnaam*

Naam Leerkracht*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Emailadres*

Mobiel

E-mailadres voor factuur*

Gewenste datum*

Voorkeur begintijdstip*

Aantal leerlingen*

Eten en drinken*
Wij willen graag ranja en een versnapering voor de leerlingen (1 Euro per leerling)Wij brengen alles wat we willen eten of drinken zelf mee

Gewenst programma*
SchoolreisGoochelen met techniek (groep 1 of 2)De Beestenbende (groep 3 of 4)De Uitvinders in Afrika (groep 4 of 5)De Uitvinders en het Grote Mensen Mysterie (groep 5 of 6)De Uitvinders en De Verdronken Rivier (groep 6 of 7)De Uitvinders en Het Verborgen Oog (groep 7 of 8)De Uitvinders en Het Zonnewiel (groep 7 of 8)Designprogramma Meubilair (PO vanaf groep 6/VO)Designprogramma Plastic soep (PO vanaf groep 6/VO)Designprogramma Architectuur/Schoolplein (PO vanaf groep 6/VO)Solderen en Coderen (PO vanaf groep 7/VO)Greenscreen Middag (PO vanaf groep 5)Kettingreactie en Greenscreen (VO)Invented by... Livia (VO)KIJK-S (VO)

Reserveren of meer info*
Ik wil reserveren als er plek is op één van de aangegeven data/tijden. Stuur een bevestiging.Ik wil informatie ontvangen. Ik beslis daarna of ik wil reserveren.

Overige vragen of opmerkingen

*Dit zijn verplichte invulvelden