Uitvinders excursie

Je kunt zelf je excursie samenstellen via deze link, maar je kunt hieronder ook een van onze standaardprogramma’s kiezen.

Na het beleven van een spannende speelfilm ga je onder begeleiding zelf uitvindingen bouwen binnen de beleving van de film! Je blijft als groep bij elkaar en krijgt een of meer vaste begeleiders van De Ontdekfabriek. Er zijn verschillende avonturen beschikbaar:

De Uitvinders en Het Zonnewiel (aanbevolen voor groep 8, tijdsduur 3,5 uur)

De Uitvinders en Het Verborgen Oog (aanbevolen voor groep 7, tijdsduur 3 uur en een kwartier)

De Uitvinders en De Verdronken Rivier (aanbevolen voor groep 6, tijdsduur 3 uur)

De Uitvinders in Afrika (aanbevolen voor groep 5, tijdsduur ongeveer 3 uur)

De Beestenbende (aanbevolen voor groepen 3/4, tijdsduur ongeveer 2 uur en een kwartier)

Goochelen met techniek (aanbevolen voor groepen 1/2, tijdsduur ongeveer 2,5 uur)

 

De kosten voor een excursie bedragen:

7,50 euro per leerling. Vanaf 1 januari 2019: 8,50 euro per leerling.

Bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen gerekend.

Bij aanvang programma om 13.00, 13.30 of 14.00 uur: 1,00 euro korting per leerling.

1 euro extra per leerling voor drinken/versnapering.

25 euro opstartkosten per groep/bezoek.

Begeleiders (minimaal 1 op 15 kinderen) mogen bij een excursie gratis mee. Van hen wordt een actieve rol verwacht, zodat het nog leuker wordt voor de leerlingen! Er is gratis koffie, thee en water voor jullie begeleiders.

Bij een excursie is het niet mogelijk om verschillende uitvindersavonturen voor verschillende (leeftijds)groepen tegelijkertijd uit te voeren.

Optioneel kun je voorafgaand of na je bezoek het Uitvinders lesprogramma op school uitvoeren (maar ook zonder dat programma is de excursie een fantastische en leerzame beleving).

Busvervoer voor excursies basisonderwijs

Met de bus op excursie naar De OntdekfabriekDankzij onze sponsoren en de inzet van vrijwillige buschauffeurs kunnen wij basisscholen gratis busvervoer (maximaal 41 personen) aanbieden voor excursies. Het aanbod van gratis busvervoer is onder voorbehoud en is alleen geldig voor excursies van Nederlandse basisscholen uit Noord-Brabant (of binnen een reisafstand van maximaal 70 kilometer vanaf Eindhoven met een minimale groepsgrootte van 30 kinderen). Mochten wij een reeds toegezegde busreis onverhoopt niet kunnen verzorgen dan heb je het recht om je excursie aan De Ontdekfabriek kosteloos te annuleren.

Aanvraagformulier schoolbezoek

Soort onderwijs
BasisonderwijsSpeciaal BasisonderwijsVoortgezet OnderwijsSpeciaal Voortgezet OnderwijsBasisschool uit Eindhoven

Schoolnaam*

Naam Leerkracht*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Emailadres*

Mobiel

E-mailadres voor factuur*

Gewenste datum*

Voorkeur begintijdstip*

Aantal leerlingen*

Eten en drinken*
Wij willen graag ranja en een versnapering voor de leerlingen (1 Euro per leerling)Wij brengen alles wat we willen eten of drinken zelf mee

Gewenst programma*
Goochelen met techniek (groep 1/2)De Beestenbende (groep 3/4)De Uitvinders in Afrika (groep 5)De Uitvinders en De Verdronken Rivier (groep 6)De Uitvinders en Het Verborgen Oog (groep 7)De Uitvinders en Het Zonnewiel (groep 8)Designprogramma (PO/VO)Greenscreen Middag (PO vanaf groep 5)Schoolreis groep 5-8Kettingreactie en Greenscreen (VO)Invented by... Livia (VO)KIJK-S (VO)

Busvervoer excursie basisonderwijs*
Ja, ik wil INDIEN MOGELIJK gebruik maken van gratis busvervoer (bij betaling voor minimaal 30 leerlingen per bezoek en ALLEEN bij basisschool EXCURSIES); Bij meer dan 41 personen moet school zelf zorgen voor de benodigde extra vervoersmiddelen).Nee, wij kunnen het vervoer zelf regelen.

Bij keuze voor busvervoer: geef hieronder aan op welke plek de bus kan parkeren en draaien*

Reserveren of meer info*
Ik wil reserveren als er plek is op één van de aangegeven data/tijden. Stuur een bevestiging.Ik wil informatie ontvangen. Ik beslis daarna of ik wil reserveren.

Overige vragen of opmerkingen

*Dit zijn verplichte invulvelden