Schoolreis De Ontdekfabriek 

Willen jullie met een grote groep van je school vrijuit spelen en ontdekken? Dan is een schoolreisje naar De Ontdekfabriek de beste keuze. Daarbij gaat het vooral om spelen, film kijken en met hulp van onze begeleiders bouwen. De workshops worden begeleid, maar kinderen kiezen individueel welke activiteiten ze willen doen. Tijdens een schoolreisje wordt hetzelfde Ontdekfabriek programma aangeboden als tijdens de openingsuren voor gezinnen. Een schoolreis is mogelijk voor de groepen 3 tot en met 8, waarbij het leeftijdsverschil tussen de bezoekende groepen maximaal 4 jaar is.

De kosten voor een schoolreisje bedragen:

12,50 euro per leerling

25 euro opstartkosten per schoolreis.

Maximaal 120 leerlingen tegelijkertijd. Bij minder dan 60 leerlingen wordt er gewerkt met een aangepast programma.

Busvervoer van De Ontdekfabriek is NIET mogelijk (is alleen voor educatieve excursies)

Eigen eten en drinken meebrengen is bij een schoolreisje toegestaan, mits het afval netjes in de prullenbakken wordt gedaan.

Begeleiders (minimaal 1 volwassene op 8 kinderen!) mogen bij een schoolreis gratis mee en voor hen zijn er kannen koffie en thee. Van hen wordt een actieve rol verwacht, zodat het nog leuker wordt voor de leerlingen en de ruimte netjes wordt achtergelaten.

 

 

Aanvraagformulier schoolbezoeken

Soort onderwijs
BasisonderwijsSpeciaal BasisonderwijsVoortgezet OnderwijsSpeciaal Voortgezet OnderwijsBasisschool uit Eindhoven

Schoolnaam*

Naam Leerkracht*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Emailadres*

Mobiel

E-mailadres voor factuur*

Gewenste datum*

Voorkeur begintijdstip*

Aantal leerlingen*

Eten en drinken*
Wij willen graag ranja en een versnapering voor de leerlingen (1 Euro per leerling)Wij brengen alles wat we willen eten of drinken zelf mee

Gewenst programma*
Goochelen met techniek (groep 1/2)De Beestenbende (groep 3/4)De Uitvinders in Afrika (groep 5)De Uitvinders en De Verdronken Rivier (groep 6)De Uitvinders en Het Verborgen Oog (groep 7)De Uitvinders en Het Zonnewiel (groep 8)Designprogramma (PO/VO)Greenscreen Middag (PO vanaf groep 5)Schoolreis groep 5-8Kettingreactie en Greenscreen (VO)Invented by... Livia (VO)KIJK-S (VO)

Busvervoer excursie basisonderwijs*
Ja, ik wil INDIEN MOGELIJK gebruik maken van gratis busvervoer (bij betaling voor minimaal 30 leerlingen per bezoek en ALLEEN bij basisschool EXCURSIES); Bij meer dan 41 personen moet school zelf zorgen voor de benodigde extra vervoersmiddelen).Nee, wij kunnen het vervoer zelf regelen.

Bij keuze voor busvervoer: geef hieronder aan op welke plek de bus kan parkeren en draaien*

Reserveren of meer info*
Ik wil reserveren als er plek is op één van de aangegeven data/tijden. Stuur een bevestiging.Ik wil informatie ontvangen. Ik beslis daarna of ik wil reserveren.

Overige vragen of opmerkingen

*Dit zijn verplichte invulvelden