Wat vond jij van De Ontdekfabriek?

Jij hebt avonturen beleefd in De Ontdekfabriek? Of je bent bij een bijeenkomst aanwezig geweest
op deze inspirerende locatie? Laat ons, en iedereen, weten wat je vindt en hoe je het hebt ervaren. Lees hieronder de reacties van anderen.


Laat hier een review achter.

*Dit zijn verplichte invulvelden.
14 Reviews

 • sbo de reis van Brandaan Zegt:

  29 januari 2015

  Vol spanning gingen de kinderen naar De Ontdekfabriek. Door het prettige ontvangst en de enthousiaste begeleiding hebben de kinderen een leerzame ochtend gehad. Iedereen ging trots naar huis met de zelfgemaakte bakfiets en wachtte vol spanning op hun eigen filmpje met het Greenscreen. Ze hebben genoten!
  Bedankt namens kinderen, leerkrachten en ouders van de reis van Brandaan.

 • knoops Zegt:

  22 januari 2015

  Hallo,

  We hebben gisteren t kinderfeestje van ons zoontje gevierd in de ontdekfabriek.
  Ze hebben t allemaal superleuk gehad,ze wilden eigenlijk nog niet mee naar huis op t einde.
  Een goed teken,voor een geslaagd kinderfeestje.Ze vonden t ook zeker leuk dat ze hun eigen gemaakte kunstwerken mee naar huis mochten nemen!

 • Palmer Coolen Zegt:

  14 januari 2015

  Hoi

  Ik heb een heel leuk feestje gehad. Een hele leuke jongen gaf ons een les hoe we een film moesten bedenken en maken voor een groen scherm. Je kon dan wisselende achtergronden neerzetten. Hij deed t zo leuk dat we later in de middag nog een een film hebben bedacht en opgenomen. Met piepschuim een tijger uitbranden was ook super vet. Lekkere poffertjes en lieve mensen om te helpen oh ja ook nog een film gezien waar ik van geleerd heb. Kei gaaf volgend jaar weer :-) groetjes Palmer en vriendjes

 • Anja Zegt:

  5 januari 2015

  Afgelopen zaterdag heeft mijn dochter haar 10e verjaardag gevierd in de Ontdekfabriek. Alle kinderen hebben ervan genoten! Er is zoveel te doen dat er op elk moment voor elk kind wel iets leuks is. We waren al wel vaker als gezin hier geweest maar met zo’n groep zie je dat de kinderen weer hele andere dingen doen. Super! Het was goed verzorgd en ik wil jullie Ontdekteam bedanken voor een fijn feestje!

 • Wytse (7 jaar) Zegt:

  16 december 2014

  Ik heb een heel leuk verjaardagsfeestje gehad in de ontdekfabriek!

 • Lex Jansen Zegt:

  5 december 2014

  De Ontdekfabriek is echt een fantastische beleving!

  Leerlingen van het Da Vinci College uit Roosendaal waren in het kader van hun 75 jarig bestaan samen met Werk en Vakmanschap naar de Ontdekfabriek gegaan. We hebben daar een kettingreactie gemaakt en een film achter een greenscreen. De medewerkers van de ontdekfabriek zijn erg enthousiast en weten de kinderen te motiveren. De kinderen gaan lekker zelf hun gang en kunnen hun creativiteit kwijt.

  Echt leuke en leerzame activiteiten om jongeren te enthousiasmeren voor techniek!

 • A+ groepen van saltoschool 't karregat Zegt:

  3 november 2014

  We zijn met 2 groepen naar de ontdekfabriek geweest, een samengestelde groep van 17 leerlingen in de leeftijd van 7 t/m 9 jaar en een groep van 16 leerlingen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar. De jongste groep heeft gewerkt met het project van de Uitvinders in Afrika, de oudere groep met de Uitvinders en de Verdronken rivier.
  We hebben in de klas de projecten uitgewerkt en deze waren leuk en leerzaam.
  De opdrachten waren leuk om uit te voeren.

  Daarna zijn we naar de Ontdekfabriek geweest en daar hebben de leerlingen een leuke leerzame ochtend gehad. het was een leuk project.

 • Pim Zegt:

  16 oktober 2014

  We zijn gisteren met 11 kinderen in leeftijd van 7-9 jaar bij de ontdekfabriek geweest. Alle kinderen hebben het erg naar hun zin gehad, mooie dingen gemaakt, lekker buiten gespeeld met de karretjes en ook de film werd enthousiast bekeken. De begeleiding was vriendelijk en behulpzaam en ondanks lange wachttijden bij de 3D printer heeft iedereen de kans gehad iets moois te maken. Het was een geslaagd kinderfeest!

 • de Bibliotheek Veldhoven Zegt:

  15 oktober 2014

  Voor het tweede jaar hebben wij de Ontdekfabriek uitgenodigd voor ons programma tijdens het jaarlijks terugkerende Cult & Tumult festival.

  Het was ook deze keer weer een groot succes, met de Workshop minikas !

  Veel kinderen stonden in de rij om mee te kunnen doen, en we waren zéér tevreden over de super enthousiaste en geduldige Ontdekfabriek medewerkers.

  Volgend jaar weer ?

  Wat ons betreft WEL !

  Succes ! Martijn

 • Charlotte Zegt:

  13 oktober 2014

  Afgelopen zaterdag genoten tijdens het kinderfeest van onze dochter bij de Ontdekfabriek! De kinderen hebben zich een hele middag prima vermaakt met alle ontdekmogelijkheden. Welgeteld hebben ze in 7 minuten hun poffertjes naar binnen gewerkt om zo snel mogelijk weer te kunnen gaan spelen! Echt een aanrader!

 • Dorien Faber Zegt:

  7 oktober 2014

  Wij hadden een geweldig verjaardagsfeestje voor onze kids en klasgenootjes van 6 en 7 jaar in de ontdekfabriek op 4 oktober. Het was prachtig weer dus de kinderen konden zich ook buiten helemaal uitleven. Het vraagt wat begeleiding maar het is het meer dan waard, dus ook leuk voor grote mensen:) En maar 2 kleine schaafwondjes en daar waren pleisters voor, met dank aan de vakkundige begeleiding van de enthousiaste medewerkers van de ontdekfabriek.

 • Pleun Peters Zegt:

  22 september 2014

  Op zondag 14 september waren mijn ouders bij de ontdekfabriek samen met onze kinderen en neefjes en nichtjes (leeftijden tussen de 5 en 12 jaar). Ze hebben genoten van een heerlijke middag knutselen, ontdekken en experimenteren. Alles kan en mag, dat is voor kinderen uniek om mee te maken. Ze waren allemaal zo enthousiast dat ze zeker terug willen komen. Daarna nog lekker gegeten in het restaurant met fantastische bediening. Het was een top dag ! Bedankt !

 • Carina Tielemans, NextOEM programma Zegt:

  7 augustus 2014

  Inspirerende omgeving voor een netwerkbijeenkomst voor het NextOEM programma! Veel dank voor de goede zorgen.

 • Bs. Fellenoord Zegt:

  8 juli 2014

  Wij zijn met groep 8 bij de Ontdekfabriek geweest.
  Na de ontvangst hebben we een film gekeken over duurzame energie. Hierna zijn de kinderen zelf een film gaan maken m.b.v. een “blue screen”. Dat was erg leuk!
  Na de lunchpauze hebben we van piepschuim een tijger gemaakt. Een hele leuke opdracht!
  De begeleiding was erg enthousiast en hielp goed mee!
  Voor herhaling vatbaar!