Bouw het leukste kinderfeestje ooit!

In september gratis ijsjes voor alle feestvierders!

Reserveringsformulier Eindhoven onderin deze pagina ; Voor Breda klik hier

Ben je (bijna) jarig? Bouw je feestje bij ons in De Ontdekfabriek in Eindhoven. We ontvangen je met een mooi cadeau en vragen je vrienden en vriendinnen natuurlijk om voor je te zingen! Als je wilt kun je ook hun cadeautjes uitpakken bij ons. Na een korte uitleg gaan jullie vrij rondlopen en kun je een geweldige film bekijken, spelen, bouwen en lol trappen: binnen (én in de lente en zomer ook buiten). Als het nodig is helpen onze avonturenbegeleiders jullie verder. Er is een heleboel te beleven!

Je mag zoveel ranja drinken als je wilt. En er zijn poffertjes of broodjes knakworst die jullie lekker samen kunnen opeten. Voor je het weet zit jouw geweldige kinderfeest er dan alweer op!

Wanneer

Een kinderfeestje kun je vieren op zaterdag, zondag, woensdagmiddag of tijdens bepaalde vakantiedagen (uitzonderingen: klik HIER). De Ontdekfabriek is er voor alle kinderen, maar voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is het het leukst. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer op tijd.

Kosten

Een kinderfeestje vier je al vanaf 8,50 euro per persoon. Voor 3,50 euro extra per kind krijgen alle kinderen poffertjes of broodjes knakworst. Daarnaast betaal je 25 euro eenmalig per feestje voor een prachtig cadeau voor de jarige, de ontvangst en uitleg en voor onbeperkt ranja voor jullie groep!

Volwassenen/begeleiders betalen de normale entreeprijs van De Ontdekfabriek en kunnen aan de bar eten en drinken bestellen. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Extra mogelijkheden

veldflessenVeldfles
Wil je alle kinderen van het feestje een cadeau geven? Misschien is de Ontdekfabriek veldfles dan wel een leuk idee (kost 5 euro per veldfles bij de bestelling van een kinderfeestje, aanvragen via formulier kinderfeestje). Ideaal om tijdens je feest steeds te vullen met de gratis ranja!

minecraft-mania-2Minecraft Mania (leuk voor kinderen vanaf 8 jaar)
Bij een kinderfeestje (let op: niet altijd begeleiders beschikbaar dus aanbod onder voorbehoud) kun je een extra Minecraft Mania workshop bestellen (kost normaliter 8,50 euro per kind, maar bij de bestelling van een kinderfeestje 6 euro per kind, aanvragen via formulier kinderfeestje).

Nieuw: soldeerworkshop (leuk voor kinderen vanaf 8 jaar; hulp van ouders gewenst).
Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met echte soldeerstations je eigen magische spiraalspel, compleet met lampje en buzzer! Deze soldeerworkshop kost 6 euro extra per kind, aanvragen via formulier kinderfeestje), al je vriend(inn)en nemen hun zelfgemaakte spiraalspel mee naar huis! Aan ouders wordt gevraagd om mee te helpen.

3D workshop (leuk voor kinderen vanaf 8 jaar)
Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met 3D pennen je eigen uitvindingen of kunstwerk! De jarige krijgt een sleutelhanger met zijn/haar eigen naam. Die wordt met een echte 3D printer gemaakt. Een 3D workshop kost 6 euro extra per kind, aanvragen via formulier kinderfeestje).

20160610_191517Ballon Battle
Een waterwedstrijd met al je vrienden! Vanaf ons fort buiten ga je trainen om eventuele indringers met waterballonnen te bestrijden. Wie kan de waterballonnen het beste mikken? Deze spetterende activiteit (je wordt gegarandeerd nat) kost 10 euro extra (eenmalig voor de hele groep, inclusief 100 ballonnen in Bunch O Balloonsaanvragen via formulier kinderfeestje)

Verjaardagscake
Wil je lekker samen smullen? Dan kun je een heerlijke verjaardagscake bestellen, aanvragen via formulier kinderfeestje.

Meer weten?

Klik hier voor de veelgestelde vragen over een kinderfeestje.

Benieuwd wat anderen ervan vonden? Kijk hier.

Onderin deze pagina vind je een aanvraagformulier voor een kinderfeestje.

Ontdekfabriek uitnodigingenuitnodiging

Bij een origineel kinderfeestje hoort natuurlijk ook een originele uitnodiging. De Ontdekfabriek heeft prachtige uitnodigingskaarten die je kunt bestellen. Ze kosten 1 euro per stuk en worden naar je opgestuurd na je reservering (bij bestelling van minimaal 5 stuks). Maar je kunt natuurlijk ook zelf uitnodigingen maken, je mag daarvoor het logo en foto’s downloaden vanaf deze site.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of reservering.

Naam

Naam van de jarige

Leeftijd van de jarige

Kledingmaat van de jarige
116128140152164

Jullie email adres (let op: live-, msn- en hotmail gebruikers: gebruik ander mailadres of check spamfilter

Jullie mobiele telefoonnummer

Gewenste dag (Vakantiedag? Kijk eerst op welke vakantiedagen we open zijn)

Begintijdstip

Gewenste datum (meerdere mogelijk)

Aantal kinderen (8,50 euro per kind excl. eten)

Poffertjes/broodjes knakworst (let op: eigen eten/drinken/snacks niet toegestaan; kosten € 3,50 per kind))

Verjaardagscake (optioneel; kosten 12,50 per cake; 1 verjaardagscake is goed voor 8-10 personen)
Nee12

Extra workshop (optioneel; meerprijs 6 euro per kind; leeftijd vanaf 8 jaar)
Nee3DpenMinecraft ManiaSolderen

Ballon Battle (optioneel; meerprijs 10 euro incl. 100 waterballonnen))
NeeJa

Aantal Ontdekfabriek veldflessen (optioneel; 5 euro per stuk (normale prijs is 7,50))

Aantal Uitnodigingskaarten (optioneel; 1 euro per stuk)

Adres, Postcode en Plaatsnaam voor toesturen uitnodigingskaarten

Reserveren of meer info

Hoe heb je ons gevonden
UitjeswebsiteZoekmachine (bv Google)FacebookGoogle advertentieOp aanraden van een bekendeVia schoolVia een flyerAnders

Overige vragen/opmerkingen