Ontdekpodium

De musical als project om de variatie aan talenten van alle kinderen te ontdekken en te laten schitteren. Dat is de doelstelling van Ontdekpodium. Geschikt voor iedere musical; of je nu een bestaand script gebruikt of samen met de kinderen een eigen verhaal schrijft.

Keuzetools

Met behulp van zeven creatieve Keuzetools maak je de musical uniek en passend bij jouw groep. Kinderen werken met nieuwe creatieve technieken. Ze ontdekken hun eigen talenten en krijgen ruimte om deze verder te ontwikkelen. Of ze nu op het podium stralen, muziekteksten bedenken, kleding ontwerpen, het decor bouwen, een videoclip monteren, geluidseffecten opnemen, het digitale decor ontwerpen, het lichtplan bedenken of tijdens de voorstelling de techniek (licht, geluid, beeld) verzorgen: álle talenten voor en achter de schermen komen in de spotlights.

Download het gratis format

Het format van Ontdekpodium bestaat uit:

  • Algemene Handleiding
  • Het Script
  • De Creatieve Tools

Alles is HIER gratis te downloaden.

Wij bevelen daarnaast coaching door een van onze specialisten aan. Neem contact op met De Ontdekfabriek en informeer hoe we u kunnen ondersteunen middels coaching en/of gastlessen.