ZATERDAG 5 oktober Science middag in De Ontdekfabriek

Foto: Mad Science

Sinds september 2013 is De Ontdekfabriek officieel lid van de Vereniging van samenwerkende centra en musea in wetenschap en techniek (VSC). Na het stoppen van de publieksactiviteiten van het Evoluon in 1989 heeft Eindhoven hiermee weer een écht science center! Om dat te vieren organiseren we op ZATERDAG 5 oktober, tijdens het Weekend van de Wetenschap, in samenwerking met Mad Science Nederland een Science middag.

Naast avonturen van De Uitvinders met bijbehorende creatieve workshops zijn er dan ook 2 Funstations van Mad Science: Droogijs en Chemische & Fysieke veranderingen. Een extra spectaculaire en wetenschappelijke middag dus! En – bij wijze van uitzondering – is De Ontdekfabriek op een ZATERDAG open! Dat mag je niet missen!

Zaterdag 5 oktober 2013 in De Ontdekfabriek

13.00 – 18.00 uur

Entreeprijs Euro 6,50

Reserveren is niet nodig.

Kinderfeestjes (op deze 5 oktober dus een Science Feestje!) moet je wel even reserveren.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • ZATERDAG 5 oktober Science middag in De Ontdekfabriek gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • ZATERDAG 5 oktober Science middag in De Ontdekfabriek teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.