Wij zoeken buschauffeurs

Sinds eind 2012 heeft de bus van De Ontdekfabriek al heel wat schoolkinderen vervoerd naar De Ontdekfabriek voor een ochtendje ‘techniekavonturen beleven’! Wij bieden het busvervoer gratis aan voor excursies van het basisonderwijs, met hulp van onze sponsoren.

Wat is onze schoolbus zonder die aardige buschauffeur?

De belangrijkste persoon in het busvervoer is natuurlijk de buschauffeur. Maar omdat twee van onze chauffeurs met pensioen zijn gegaan zoeken we twee (of meer) chauffeurs erbij, die het leuk vinden om gemiddeld een ochtend per week onze bus willen besturen. Het betreft vrijwilligerswerk, met een onkostenvergoeding. Recente ervaring met een bus (D-rijbewijs) is vereist.

Dus ben je (of ken je) een gediplomeerde (ook met gezondheidsverklaring indien van toepassing) buschauffeur die flexibel inzetbaar is voor onze bus? Stuur dan een mail naar info@deontdekfabriek.nl of bel 040-7873506.

Organisaties die het busvervoer voor basisscholen mogelijk maken zijn : Connexxion/Hermes, VDL Bus & Coach, Brainport IndustriesVanderlande Industries, ASML.