Onthulling bouwbord

De bouw van De Ontdekhal gaat van start in voormalig tuincentrum de Minstroom aan de Gageldijk 182 in Utrecht.

Vandaag onthulde wethouder Kees Diepeveen het bouwbord in het bijzijn van de projectpartners en Voorzitter Albert Hutschemaekers van Stichting TEC Utrecht tekende de huurovereenkomst met Bob Scherrenberg van Overvecht Vastgoed.

Met dank aan (o.a.) BAM Bouw en TechniekEnecoDietz Strategie & CommunicatieROC Midden NederlandHeijmansPortaalRova Beheer B.V.Singel PersoneelsdienstenNUOVO ScholengroepPCOU WillibrordDe OntdekfabriekHaute Equipe Partners in Public B.V.Gemeente Utrecht

 • Onthulling bouwbord gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Onthulling bouwbord teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.