Nieuwe sponsor: Hexagon Manufacturing Intelligence

Hexagon Manufacturing Intelligence is een sponsorovereenkomst aangegaan met De Ontdekfabriek in Eindhoven. Door deze samenwerking helpt Hexagon Manufacturing Intelligence mee om ieder kind zijn of haar passie voor onderzoeken, ontwerpen, techniek en innovatie te laten ontdekken. 

Technologische (door)ontwikkelingen ontstaan volgens Hexagon nooit zomaar. Ze ontstaan doordat gepassioneerde techneuten zich daar dag en nacht vol overgave voor inzetten. Techniek speelt een steeds belangrijkere rol in ons dagelijkse leven. De basis van al deze technieken ligt nog altijd bij de menselijke handen en het menselijke brein. En juist hiervoor is het van cruciaal belang dat we de aandacht blijven houden voor het enthousiasmeren van de jeugd voor techniek aldus Ankie Janssen van Hexagon. Want hoe basaal het ook klinkt “de jeugd heeft de toekomst en zonder de instroom van nieuwe generaties met een nieuwe visies en ideeën zal de techniek stil komen te staan.” 

Over Hexagon Manufacturing Intelligence
Hexagon Manufacturing Intelligence helpt industriële producenten de baanbrekende technologieën van vandaag en de levensveranderende producten van morgen te ontwikkelen. Als toonaangevende specialist in meet- en productieoplossingen, zijn onze expertises waarnemen, denken en handelen. Het verzamelen en analyseren van meetgegevens en het actief gebruiken hiervan. Dit geeft klanten het vertrouwen om hun productiesnelheid te verhogen en de productiviteit te verbeteren, terwijl de kwaliteit van het product ook omhoog gaat.

Met een netwerk van lokale servicecentra, productiefaciliteiten en commerciële vestigingen verspreid over vijf continenten, vormen wij op een slimme manier veranderingen in productieprocessen, zodat er een wereld ontstaat waar kwaliteit de productiviteit aanstuurt.

Hexagon is wereldleider op het gebied van digitale oplossingen die autonoom verbonden ecosystemen (ACE) creëren. Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) heeft ongeveer 18.000 medewerkers in 50 landen en een netto omzet van ca. 3,5 miljard euro. 

Hexagon op social media

LinkedIn |  Facebook |  Twitter