Minecraft Mania

Maak een filmpje van jullie zelf in een Minecraft Rollercoaster!*

Willen jullie ontdekken wat je allemaal met Minecraft kunt? Of zijn jullie al actief met Minecraft en wil je nét dat stapje verder gaan? Schrijf je dan in voor onze Minecraft Mania workshop. Met onze begeleider bouw je samen in een groep een gigantische rollercoaster. En… je zult het bijna niet geloven: JULLIE ZELF kunnen in de rollercoaster gaan zitten! Dat doen we in onze green screen studio. Aan het einde heb je een filmpje waarin je met je vriend(inn)en in je zelfgemaakte rollercoaster rijdt. Hoe cool is dat op YouTube of Instagram?!

*Wel even reserveren.

Praktische info

Wanneer: Op zondag, zaterdag of woensdag na reservering.
Voor wie: groepjes van maximaal 10 jongens en meiden vanaf 8 jaar
Materiaal/apparatuur: niet nodig want dit wordt helemaal verzorgd door De Ontdekfabriek
Kosten: € 8,50 per deelnemer. Je betaalt voor minimaal 6 deelnemers. Als je ook de andere avonturen van De Ontdekfabriek wilt beleven moet je daarvoor aparte toegangskaartjes kopen. Voor kinderfeestjes kijk hier.
Reserveren: reserveer minimaal een aantal dagen van tevoren via dit formulier. Let op: de reservering is pas definitief ná onze bevestiging. Als je op het laatste moment een reservering wilt doen, bel ons dan direct na het invullen van het reserveringsformulier: 040-7873506. Kinderfeestjes graag via deze link aanvragen.