High Tech Ontdekkingsroute 2017

Zaterdag 20 mei extra veel te ontdekken, gratis entree en kans op een high-tech ballonvaart!

De High Tech Ontdekkingsroute vormt traditiegetrouw de succesvolle afsluiting van de Dutch Technology Week; een week vol techniek.

Wil jij ontdekken hoe leuk het is om met de techniek van de toekomst te werken? Kom dan op zaterdag 20 mei tussen 11.00 – 17.00 uur naar De Ontdekfabriek. Dan kun je samen met hun ouders ontdekken hoe gaaf techniek is en aan de slag met virtuele en augmented reality. Maar bijvoorbeeld ook een robot programmeren en bouwen en er zijn er volop knutselworkshops! Er is bovendien een speurtocht langs alle deelnemers van Brainport Industries te doen. Kids maken kans op het winnen van een 3D-pen of zelfs op een gratis ballonvaart!

We zien je graag op zaterdag 20 mei. Neem gerust familie, vrienden en kennissen mee, want deze dag zit boordevol leerzame ervaringen voor zowel jong als oud!

Deelnemende bedrijven op Hotspot De Ontdekfabriek: ERIKS, Frencken Europe, KMWE / Dutch Aero, LENZE, NTS-Group, Bosch-Rexroth, TMC, VDL GL Precision, Brainport Industries, Brainport Industries College en FEDA.

robot

Op de woensdagen en zondagen van de Dutch Technology Week gelden de normale openingstijden van De Ontdekfabriek en kun je het reguliere programma van De Ontdekfabriek beleven.