Herfstvakantie – Dutch Design Week

Deze herfstvakantie (17-25 oktober 2020) is De Ontdekfabriek elke dag voor het publiek geopend. Omdat het Dutch Design Week is hebben we een heel bijzonder programma met thema Wat∘Als∘Stad.

Meemaken? Bestel dan nú je tickets via deze link!

Wat∘Als∘Stad

In de toekomst zal ‘de stad’ er vast compleet anders uitzien dan nu. Wonen tussen de boomtoppen of misschien verbouwen we wel ons eigen eten aan de muren en wie weet zijn glijbanen tóch handiger dan trappen. Wat als we kinderen vragen naar hun ideeën over hoe de stad eruit komt te zien? 

Tijdens de herfstvakantie (Dutch Design Week) gaan we met zijn allen bouwen aan Wat∘Als∘Stad. Sommige bouwwerken kun je gebruiken om de Wat∘Als∘Stad in De Ontdekfabriek mooier en groter te maken, andere mag je mee naar huis nemen.

We bouwen huizen, windmolens glijbanen en andere objecten van karton. Van hout maken we vervoersmiddelen. Van afvalmateriaal maken we bewoners en uitvindingen voor Wat∘Als∘Stad. Voor de wat kleinere kinderen is er de Wat∘Als∘Lichtstad vol speciale effecten. Ook kunnen zij met papier een leuke boomhut maken.

Is het dan alleen voor kinderen?

Nee hoor! Als volwassene bouw je gezellig mee en/of je bezoekt de expo van de Wat∘Als∘Stad workshops die vijf professionele ontwerpers uitvoerden in het basis- en voortgezet onderwijs.

Bestel vooraf je tickets via deze link

Met dank aan onze partners: