Doe gratis mee aan De Uitvinderswedstrijd 2019

Wij attenderen alle basisscholen graag op de Uitvinderswedstrijd 2019 voor de groepen 5 tot en met 8 van het basisonderwijs. Leerlingen kunnen in een leuke én leerzame belevingswereld techniek ontdekken, ontwerpen, uitvinden, samenwerken én presenteren!

Onderzoekend en Ontwerpend leren. Meedoen is heel eenvoudig
Leerlingen gaan op onderzoek uit, bedenken en ontwerpen een uitvinding en presenteren die op onze website. Ze mogen tekst gebruiken, maar ook tekeningen en/of filmpjes of foto’s van echt knutselwerk zijn welkom! En ben niet bang: het hoeven heus geen ingewikkelde uitvindingen te zijn.Op basis van de kwaliteit van de inzendingen (originaliteit, uitwerking, webpresentatie) selecteert de jury de finalisten, die hun uitvinding op 28 juni mogen presenteren in De Ontdekfabriek.

Meld nu aan. Meedoen is gratis!
Meld je klas(sen) aan via http://meedoen.deuitvinders.com en je kunt van start zodra je dat wilt. Inzenden kan tot en met 31 mei 2019, je bepaalt zelf de planning. Als je meer info wilt stuur dan een mail naar info@deuitvinders.com. Wij hopen van harte dat ook jouw school (klas) dit jaar deelneemt. Meedoen aan de Uitvinderswedstrijd is helemaal gratis.