9 oktober Marathon Eindhoven

Op 9 oktober 2011 vindt de geweldige Marathon van Eindhoven plaats. De Torenallee, waaraan De Ontdekfabriek Under Construction ligt, maakt deel uit van het Marathonparcours. Dat wordt gezellig! Dus Marathon bezoekers, combineer je uitstapje met een bezoek aan De Ontdekfabriek…

Bovenstaande betekent wel dat we iets minder goed bereikbaar zijn. Toch is het wel mogelijk om ons te bereiken. Achter de volgende link vindt u het kaartje van De Gemeente Eindhoven met daarop het parcours van de marathon en de oversteekplaatsen. Oversteekpunt 17 is vlakbij De Ontdekfabriek.

https://bereikbaar.eindhoven.nl/werkzaamheden.asp?id=143

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • 9 oktober Marathon Eindhoven gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • 9 oktober Marathon Eindhoven teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.