8 juli 2012 – Straatfestival Via Ventosa

Via Ventosa is een gratis straatfestival dat ruimte biedt aan jonge theatermakers, designers, kunstenaars en muzikanten, en staat dit jaar in het teken van piraterij. Met sloophout en alleen een roer, bouwen ze in een dag een groot piratenschip. Zandhopen verworden tot piratenforten die natuurlijk met elkaar de strijd aan gaan (met ballonskogels!).

Tijdens de theaterroutes speelt Brabants jong talent in de ateliers van hun collega’s en is er voor het publiek de unieke kans om de verborgen schatten van het pand van TAC te ontdekken. Op straat klinken zeemansliederen en duiken straatartiesten op. Even wegduiken kan op Schatjeseiland (18+).

Wanneer en waar

Zondag 8 juli, TAC, Vonderweg 1, Eindhoven

14:00 – 23:00 uur, entree gratis, vrijwillige bijdrage welkom.

Meer info: https://www.tac.nu/podium/agenda/straatfestival-ventosa

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • 8 juli 2012 - Straatfestival Via Ventosa gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • 8 juli 2012 - Straatfestival Via Ventosa teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.