2 september 2012 – Hallo Cultuur!

Ontdek en beleef cultuur in Eindhoven op zondag 2 september.  22 culturele instellingen zetten hun deuren open, helemaal gratis en voor iedereen. Maak kennis met muziek, kunst, toneel, film en nog veel meer. Dus … pak je kans en ga kijken wat er op cultureel gebied te beleven valt in Eindhoven.

In De Ontdekfabriek kun je de kick-off beleven van DDWKids  2012. Het thema is Doe es NIET normaal! We dagen je uit om spullen te gebruiken voor doelen waar ze eigenlijk niet voor gemaakt zijn. Samen met een muziekdocent van CKE gaan we muziek maken met NIET normale muziekinstrumenten!

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen van de voorbereiding van Hallo Cultuur! en wil je op de dag zelf op de hoogte blijven? Volg Hallo Cultuur! op Twitter via @hallocultuur12 en like Hallo Cultuur! op Facebook via www.facebook.com/hallocultuur.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • 2 september 2012 - Hallo Cultuur! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • 2 september 2012 - Hallo Cultuur! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.