Goed bereikbaar tijdens Marathon Eindhoven 2021

In het weekend van 9 en 10 oktober vindt de Marathon Eindhoven plaats. De Ontdekfabriek is op beide dagen goed bereikbaar vanaf NS Station Strijp-S, lopend of op de fiets. Maar ook met de auto gaat het prima!

De parkeerplaatsen aan de Kastanjelaan zijn zonder belemmering bereikbaar per auto. Vervolgens loop je 100 meter naar De Ontdekfabriek op Torenallee 22, je moet dan even te voet het parcours oversteken. De lopers lopen voor De Ontdekfabriek door. Ook een hartstikke mooi uitzicht vanuit ons barretje!

 • Goed bereikbaar tijdens Marathon Eindhoven 2021 gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Goed bereikbaar tijdens Marathon Eindhoven 2021 teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.