KIJK-S

(Voortgezet Onderwijs – CKV – ongeveer 5 uur)

kijk-s

Een dag op STRIJP-S waar we gaan leren kijken, zelf kijken en (laten) bekijken.

MU en de Ontdekfabriek slaan de handen ineen om samen met jullie te verkennen, verbreden, verdiepen en verbinden. Hiervoor bieden we vanaf schooljaar 2016/2017 een programma (voor leerlingen Voortgezet Onderwijs) waarbij MU, STRIJP-S en De Ontdekfabriek bezocht worden. Kijk es hoe leuk en leerzaam dat is!

 

Concept programma:

Leren kijken en anders denken: Programma bij MU

Zelf kijken en onderzoeken: Opdracht op STRIJP-S, leerlingen worden met een groepje op pad gestuurd. Binnen een bepaald thema moeten zij een onderzoek gaan doen, en op een andere manier naar het gebied kijken. Gewoon met hun eigen telefoons. Ook foto’s maken, plekken bezoeken.

Bekeken worden en laten bekijken: creatief presenteren in de green screen studio van De Ontdekfabriek.

 

De kosten bedragen:

12,50 Euro per leerling. Bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen gerekend.

25 euro opstartkosten per groep/bezoek.

Begeleiders (minimaal 1 op 15 leerlingen) mogen gratis mee, van hen wordt een actieve rol verwacht, zodat het nog leuker wordt voor de leerlingen! Er is gratis koffie, thee en water voor jullie begeleiders.

 

Aanvraagformulier

Soort onderwijs
BasisonderwijsSpeciaal BasisonderwijsVoortgezet OnderwijsSpeciaal Voortgezet OnderwijsBasisschool uit Eindhoven

Schoolnaam*

Naam Leerkracht*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Emailadres*

Mobiel

E-mailadres voor factuur*

Gewenste datum*

Voorkeur begintijdstip*

Aantal leerlingen*

Eten en drinken*
Wij willen graag ranja en een versnapering voor de leerlingen (1 Euro per leerling)Wij brengen alles wat we willen eten of drinken zelf mee

Gewenst programma*
Goochelen met techniek (groep 1/2)De Beestenbende (groep 3/4)De Uitvinders in Afrika (groep 5)De Uitvinders en De Verdronken Rivier (groep 6)De Uitvinders en Het Verborgen Oog (groep 7)De Uitvinders en Het Zonnewiel (groep 8)Designprogramma (PO/VO)Greenscreen Middag (PO vanaf groep 5)Schoolreis groep 5-8Kettingreactie en Greenscreen (VO)Invented by... Livia (VO)KIJK-S (VO)

Busvervoer excursie basisonderwijs*
Ja, ik wil INDIEN MOGELIJK gebruik maken van gratis busvervoer (bij betaling voor minimaal 30 leerlingen per bezoek en ALLEEN bij basisschool EXCURSIES); Bij meer dan 41 personen moet school zelf zorgen voor de benodigde extra vervoersmiddelen).Nee, wij kunnen het vervoer zelf regelen.

Bij keuze voor busvervoer: geef hieronder aan op welke plek de bus kan parkeren en draaien*

Reserveren of meer info*
Ik wil reserveren als er plek is op één van de aangegeven data/tijden. Stuur een bevestiging.Ik wil informatie ontvangen. Ik beslis daarna of ik wil reserveren.

Overige vragen of opmerkingen

*Dit zijn verplichte invulvelden