De Ontdekfabriek in de kerstvakantie 2011/2012

Jij hoeft je dit jaar tijdens de feestdagen zeker niet te vervelen; De Ontdekfabriek is in de kerstvakantie namelijk gewoon open! Je kunt bij ons het avontuur beleven van De Uitvinders en Het Zonnewiel en daarnaast hebben we 3 speciale kerstworkshops… Als je een (oude) kaars meeneemt naar De Ontdekfabriek gaan we die samen omsmelten en kun je zelf een nieuwe kaars maken. Maar we maken ook kerststerren en vliegende engelen. Leuk bijvoorbeeld als kerstcadeautje voor opa en oma!

Wanneer zijn we precies open?

Woensdag 28 december en woensdag 4 januari 12.00 – 17.30 uur

Vrijdag 30 december en vrijdag 6 januari 12.00 – 17.30 uur (ook reserveren van kinderfeestjes is mogelijk voor deze dagen!)

Zondag 8 januari 11.00 – 17.00 uur

Let op!

Eerste en tweede kerstdag gesloten

Nieuwjaarsdag gesloten

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • De Ontdekfabriek in de kerstvakantie 2011/2012 gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • De Ontdekfabriek in de kerstvakantie 2011/2012 teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.