Schoolreisje

Willen jullie met een grote groep van je school vrijuit spelen en ontdekken? Dan is een schoolreisje naar De Ontdekfabriek de beste keuze. Daarbij gaat het vooral om spelen, film kijken en met hulp van onze begeleiders bouwen. De workshops worden begeleid, maar kinderen kiezen individueel welke activiteiten ze willen doen. Tijdens een schoolreisje wordt hetzelfde Ontdekfabriek programma aangeboden als tijdens de openingsuren voor gezinnen.

Excursie?

Liever een korter bezoek met meer nadruk op educatie en tegen lagere kosten? Kies dan voor een Excursie.

Praktische info

Geschikt voor: Voor de groepen 3 tot en met 8, waarbij het leeftijdsverschil tussen de bezoekende groepen maximaal 4 jaar is.

Aantal: Maximaal 120 leerlingen tegelijkertijd. Bij minder dan 60 leerlingen wordt er gewerkt met een aangepast programma.

Kosten:
– 12,50 euro per leerling
– 25 euro opstartkosten per schoolreis.

Eten en drinken: Eigen eten en drinken meebrengen is bij een schoolreisje toegestaan, mits het afval netjes in de prullenbakken wordt gedaan.

Begeleiders: Begeleiders mogen bij een schoolreis gratis mee en voor hen zijn er kannen koffie en thee. Van hen wordt een actieve rol verwacht, zodat het nog leuker wordt voor de leerlingen en de ruimte netjes wordt achtergelaten. Minimaal 1 begeleider op 8 kinderen.


Aanvraagformulier

 • Schoolreisje gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Schoolreisje teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.