Excursie op maat

Stel je eigen excursie samen

Voor basisscholen is er sinds kort de mogelijkheid om een excursie helemaal zelf samen te stellen. Je kiest de workshops die het beste bij jullie passen en ook de tijdsbesteding en de toegangsprijs kun je bijna helemaal zelf bepalen. ’s middags profiteer je van een lager starttarief. Houd bij meerdere workshops wel rekening met een kwartier pauze.

Voorbeeld: Je kiest thema ‘De Uitvinders in Afrika’ en je start om 13 uur. Je wilt na intro en film alleen de workshop ‘piepschuim’ doen. De kosten per leerling zijn dan: starttarief inclusief film 5,50 per leerling -/- korting 1 euro vanwege start na 13 uur + piepschuimworkshop 1,50 per leerling = 6 euro per leerling. Daarnaast 25 euro reserveringskosten incl. koffie/thee voor leerkrachten en ouders. De tijdsbesteding is dan: 50 minuten voor opstart, film en afsluiting + 1 uur piepschuim = 1 uur en 50 minuten. Je doet maar 1 workshop dus je hoeft geen rekening te houden met een pauze tussendoor.


Kies hieronder het thema (de meeste thema’s horen bij een bepaalde leeftijdscategorie). Kies vervolgens bij het gekozen thema welke workshops jullie willen doen.

Aanvraagformulier

 • Excursie op maat gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Excursie op maat teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.