Ouders

Spelenderwijs ontdekken

We wonen in een land waarin innovatie heel belangrijk is. Maar weten jouw kinderen hoe leuk wetenschap, techniek, design en innovatie zijn? En weet jij eigenlijk wel of jouw kinderen later een toekomst willen in techniek of design?

In De Ontdekfabriek ontdekken kinderen op een speelse manier hoe leuk het is om bezig te zijn met wetenschap, techniek en design. Ze beleven een avontuur en kunnen daarna zelf aan de slag. Zo komen kinderen er spelenderwijs achter of ze talent en affiniteit met innovatie hebben. Dat klinkt serieus. Maar de kinderen beleven De Ontdekfabriek als een speeltuin. Ze raken er niet uitgespeeld!

Mee op ontdekkingstocht

En jij, als (groot)ouder? We nodigen je uit om mee te spelen, ontdekken of bouwen. Je vermaakt je gegarandeerd en voor de kinderen is het ook veel leuker als je meedoet! Vandaar dat kinderen alleen samen met een volwassene De Ontdekfabriek mogen bezoeken.

 • Ouders gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Ouders teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.