Coronavirus voorkomen: samen met jullie.

Voor De Ontdekfabriek en de bezoekers gelden uiteraard de algemene richtlijnen van de overheid. Die staan hieronder niet herhaald, maar zijn te vinden op rivm.nl/coronavirus-covid-19. Kom niet naar De Ontdekfabriek als je mogelijk besmettingsgevaar oplevert voor anderen!

Reserveren

Bezoek is alleen mogelijk op reservering. Kom niet eerder dan de afgesproken tijd. Er geldt een maximum aantal bezoekers per tijdseenheid (vanaf 1 juli is dat 100 personen, onze ruimte is 850 vierkante meter plus een flinke buitenruimte). Daardoor is er meer dan voldoende ruimte voor iedereen.

Hygiëne

Op veel plekken in onze ruimte zijn desinfectiemiddelen voorhanden. Wij maken contactpunten, zoals deurklinken, extra vaak schoon. Niet alle workshops en activiteiten zijn beschikbaar. We doen zoveel mogelijk activiteiten in de buitenlucht. Aan de bar/kassa kun je alleen met PIN betalen. Iedereen dient de extra hygiënemaatregelen te hanteren en de te gebruiken materialen zelf te ontsmetten voor gebruik. Zorg dat je thuis al naar het toilet bent geweest en dat je handen goed gewassen zijn. Kinderen mogen alleen onder begeleiding van hun ouders onze toiletten bezoeken. 

Afstand houden

Volwassenen moeten anderhalve meter afstand bewaren van andere volwassenen en kinderen van andere bezoekers. Kinderen moeten proberen om geen lichamelijk contact met elkaar te hebben. Groepjes die dat samen afspreken (m.n. gezinnen/kinderfeestjes) mogen onderling dichter bij elkaar zijn. Wij zorgen in het geval van een kinderfeestje voor een tafel als uitvalsbasis, die ver genoeg is verwijderd van anderen. Onze avonturenbegeleiders houden afstand van elkaar en van alle bezoekers.

Samen beter

Alleen samen kunnen we het virus aan! Volg de instructies op de borden en van onze avonturenbegeleiders op. Als naar het oordeel van De Ontdekfabriek bezoekers bovenstaande regels onvoldoende in acht nemen kunnen zij worden geweigerd en/of gevraagd onze ruimte te verlaten. Daarmee beschermen we de andere bezoekers en onze medewerkers.

Heb je suggesties voor verbetering? Meld ze ons

Reserveer hier je tickets.