Pop-up wetenschapper (gratis!)

Lust jij kweekvlees en kweekmelk?

Een eng idee misschien, vlees uit een glazen laboratoriumschaaltje? Of melk gemaakt door gistcellen met koeienuier-DNA? Hoewel velen misschien toch liever een koe uit de wei opeten (of haar melk drinken) zijn er veel redenen waarom kweekvlees en kweekmelk in de toekomst niet meer weg te denken zijn uit ons menu.

4 januari 11.30 uur

Industrieel Ecoloog Stephen aan den Toorn komt op 4 januari om 11.30 uur in De Ontdekfabriek vertellen over de duurzaamheid van vlees- en melkkweken. Hij ziet een betere toekomst voor zich waar vlees en melk net zo lekker smaakt, maar er minder sprake is van vervuiling van het milieu en dierenleed.

De presentatie van Stephen duurt ongeveer een uur, is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar en is ook voor volwassenen leuk!

Gratis tickets

Het aantal plaatsen is beperkt, dus bestel hier snel online tickets! Ze zijn helemaal gratis (dus als je ze bestelt rekenen we wel ├ęcht op je komst)!