Zomerschool zoekt begeleiders

Ben jij een enthousiaste leerkracht basisonderwijs, onderwijsassistent, pedagogisch medewerker Kinderopvang of 3e of 4e jaars PABO student en wil je graag een betaalde zomerbaan? Deze zomer is de 3e editie van de Zomerschool Eindhoven waarbij kinderen op een speelse en creatieve wijze aan de slag gaan. Wegens het grote aantal aanmeldingen zijn we nog hard op zoek naar meer mensen die groepen gaan begeleiden waarbij wordt uitgegaan van ongeveer 1 begeleider per 5 kinderen (waarschijnlijk worden de groepen wat groter ivm de grote hoeveelheid aanmeldingen). Belangrijk is dat je veel contact maakt met de kinderen en op speelse wijze met taal aan de slag gaat. Verder ben je vrij om de dagen in te delen zoals je zelf wilt met behulp van de lesbrieven van De Uitvinders.

Interesse?

Mail je motivatie naar info@deontdekfabriek.nl

Vermeld hierbij de volgende gegevens:

Beschikbaar in periode: 17 juli-5 augustus of/en 7 -25 augustus

Beschikbaar op: maandagen/donderdagen of/en dinsdagen/vrijdagen

Maandag 10 juli om 18 uur is in De Ontdekfabriek een bijeenkomst/training met alle Zomerschool medewerkers. Ook als je het nog niet zeker weet, kun je daarbij aanwezig zijn zodat je alle informatie krijgt.

 

P.S. naast de begeleiders voor de zomerschool zoekt De Ontdekfabriek ook nieuwe avonturenbegeleiders voor de vakanties, weekends en/of de doordeweekse dagen in het volgende schooljaar. Mail ons!