Sponsoring – adopteer een school

Veel bedrijven hebben te maken met een tekort aan goed opgeleide technici op de arbeidsmarkt. In de toekomst zal dit tekort nog groeien. Tenzij we kinderen al in een vroeg stadium enthousiasmeren voor een toekomst in techniek! Het programma ‘De Uitvinders’ geeft kinderen die kans. Met complete lespakketten, uitvinderswedstrijden en een excursie naar De Ontdekfabriek. Zodat zij kunnen ontdekken of ze affiniteit hebben met techniek en innovatie.

De Uitvinders is een bewezen concept met bewezen resultaten. Heeft u al eens nagedacht om de school in uw omgeving te ondersteunen met techniekonderwijs? Dat kan heel eenvoudig door hen het lespakket van De Uitvinders en/of een bezoek aan De Ontdekfabriek te doneren.  U adopteert daarmee een school(klas) voor techniek! Adoptie kan al vanaf 300 Euro. En uiteraard zorgen we voor een passende tegenprestatie voor uw bedrijf in de vorm van PR.

Een school bij u in de buurt

Adopteer een school bij u in de buurt en help mee aan een voorspoedige toekomst met voldoende technici! En help daarmee kinderen bij het ontdekken waar hun toekomst ligt!

Download

Download hier ons adoptiepakket. Wij hopen dat u het met interesse doorneemt. Mocht u vragen hebben over sponsoring en/of wilt u tot adoptie van een school overgaan? Neem dan contact op met Chris Voets: chris@deontdekfabriek.nl , telefoon 06-46382777