Welk avontuur kies jij?

Met De Uitvinders kunnen jij en je leerlingen aan de slag met verschillende gratis lesprogramma’s.

Die lesprogramma’s kunnen worden uitgebreid met materiaalpakketten, zodat je de geen tijd kwijt bent aan het verzamelen en inkopen van de juiste materialen. Ook bieden we gastlessen aan of trainen het team van je school om het meeste te halen uit onze programma’s.

Kies hieronder je avontuur. De Uitvinders lesprogramma’s met bijbehorende materiaalpakketten worden op aanvraag verstuurd. Als leerkracht bepaal je je eigen planning. Ga dit schooljaar aan de slag met jouw uitvinders!

Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist).