Veel gestelde vragen over een kinderfeestje in De Ontdekfabriek

Hoe kan ik reserveren? Klik hier voor de pagina met het reserveringsformulier.

Hoe lang duurt een verjaardagsfeestje? Dat bepaal je zelf! Meestal duurt het tussen de 3,5 en 4 uur maar je mag blijven tot sluitingstijd.

Wanneer is het het minst druk? Kom zo vroeg mogelijk!

Kunnen we ook met een groep komen zonder een kinderfeestje te boeken? Ja hoor. Dan betaal je gewoon per persoon de reguliere entree en kun je eten en drinken los kopen (dat is minder voordelig). Ook is er dan geen speciale introductie en cadeau. Maar een bezoekje aan De Ontdekfabriek is altijd leuk!

Is er tijd voor het uitpakken van cadeautjes? Dat kan natuurlijk! Maar dit gaat wel van jullie ‘Ontdektijd’.

Één van de kinderen heeft een (gluten)allergie… Wij vinden het heel fijn als je voor een kind met een allergie zelf eten en/of drinken meebrengt.

Mag ik zelf lekkers meebrengen? Nee, eigen consumpties zijn niet toegestaan (met uitzondering van babyvoeding en speciale diëten voor allergieën). En de kinderen die bij het feestje horen krijgen onbeperkt ranja van De Ontdekfabriek.

Kunnen kleine kinderen tot 4 jaar ook meekomen, is er voor hen ook iets te doen? Kinderen tot en met 4 jaar zijn zeker ook welkom en kunnen gratis naar binnen. We hebben bouwblokken en zij kunnen tekenen en kleuren. Bestel eventueel eten of drinken voor hen ‘los’ aan de bar. De ontdekfabriek is het leukst voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.