Geluk voor Eindhoven

Teleporteer jezelf naar jouw favoriete plek!

“Beam me up Scotty!” Wie wil dat nu niet: jezelf verplaatsen in plaats en tijd zonder belemmeringen? Het kan in De Ontdekfabriek.

Daar ontwerp je je eigen geluksplek of je brengt een mooie achtergrond (netto A4 formaat zonder witte kantmarges) mee van thuis. In de greenscreenstudio projecteer je jezelf met geavanceerde beeldtechnieken naar je eigen geluksplek. We nemen je op terwijl je -alleen of met anderen- jouw boodschap inspreekt of een toneelstukje opvoert vanuit de plek waar je het liefste zou zijn! Misschien doe je wel een huwelijksaanzoek? Of nodig je je vrienden uit voor een feestje op het strand? Alles kan, zolang jij er maar gelukkig van wordt. Het filmpje wordt naar je toegestuurd. De opname (filmpjes maxinaal 5 minuten) is gratis, deelnemers moeten wel een entreekaartje voor De Ontdekfabriek kopen en zich even registreren via onderstaand formulier. Wie wordt daar nu niet gelukkig van…

23, 26 en 28 maart in De Ontdekfabriek in het kader van ‘Geluk voor Eindhoven‘.

 

Inschrijven via onderstaand formulier

Je naam

Je email

Je telefoonnummer

Aantal personen

Gewenste tijd (meer velden aanvinken verhoogt kans op deelname)
23 maart 14 uur23 maart 15 uur23 maart 16 uur23 maart 17 uur26 maart 14 uur26 maart 15 uur26 maart 16 uur26 maart 17 uur28 maart 12 uur28 maart 13 uur28 maart 14 uur28 maart 15 uur28 maart 16 uur