JAAAAA! Kerstvakantie!

Zelf taarten bakken, kantelende kerstbomen en kerstversiering maken!

Ben jij ook zo blij dat het vakantie is? Kom dan avonturen bij ons beleven. Deze kerstvakantie (2015) zijn wij extra vaak open. En we hebben weer een speciaal kerstprogramma natuurlijk! Wat denk je van kantelende kerstbomen maken? Of kerstversiering 3D printen met een 3D pen? Kom ontdekken hoe dat werkt. Het kan alleen deze kerstvakantie (2015)! Kijk HIER voor de openingsdagen en -tijden.

Ben jij meer van het gezellig eten met kerst? Kom dan zelf appeltaartjes bakken bij ons. Dat kan alleen op 21 en 28 december en op 2 januari. Voor die appeltaartworkshop kun je het beste vooraf reserveren want vol is vol! (Aanbod kerst 2015, voor andere jaren zoek verder op deze site)

Fijne feestdagen, hopelijk zien we je een keertje de komende weken!