Greenscreen middag

Maak een bijzondere filmpresentatie van jullie eigen project of thema

Van 15 november tot en met 18 december 2015 voor maar 2,50 euro per leerling!*

Hebben jullie op school een thema waarover jullie een heel bijzondere presentatie willen maken? Of willen jullie leren hoe je met digitale ‘chromakey’ technieken bijzondere speciale effecten kunt geven aan een filmpje? Kom dan naar De Ontdekfabriek voor een greenscreen middag. In 2 uur tijd maken jullie in teamverband één of meer bijzondere filmpjes, die jullie daarna zelf op school kunnen gebruiken of presenteren. Als jullie een eigen thema hebben dan helpen we jullie heel graag bij de uitwerking. Maar als jullie doel is om creatief bezig te zijn met spectaculaire digitale filmtechnieken dan zorgen wij natuurlijk voor een inspirerend thema!

Voorwaarden

Alleen op reservering beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 13.00 uur.

Het maximale aantal kinderen is 30.

Geschikt voor leerlingen vanaf Groep 5

*Kosten 5,50 euro (15 november – 18 december 2015 slechts 2,50 euro) per leerling

*Bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen gerekend

*25 euro opstartkosten per groep/bezoek

*Volgeboekt is volgeboekt (aanbod geldig mits er nog ruimte is in onze agenda)

Busvervoer is niet mogelijk

Begeleiders (minimaal 1 op 15 kinderen) mogen bij de greenscreen middag gratis mee, van hen wordt een actieve rol verwacht, zodat het nog leuker wordt voor de leerlingen! Er is gratis koffie, thee en water voor jullie begeleiders.

Reserveren via het inschrijfformulier op de pagina over schoolbezoeken.