Deze zomer: Minecraft Mania!

Maak een filmpje van jezelf in je eigen Minecraft Rollercoaster!

In de zomervakantie van 2015 is het elke woensdag Minecraft Mania in De Ontdekfabriek! Wil jij ontdekken wat je allemaal met Minecraft kunt? Of ben je al actief met Minecraft en wil je nét dat stapje verder gaan? Schrijf je dan in voor onze Minecraft Mania workshop. Met een begeleider van 040-Gamelab bouw je een Minecraft rollercoaster. En… je zult het bijna niet geloven: JIJZELF kunt in de rollercoaster gaan zitten! Dat doen we in onze green screen studio. Aan het einde heb je een filmpje waarin je zelf in je zelfgemaakte rollercoaster rijdt. Hoe cool is dat op YouTube of Instagram?!

 

Praktische info

Wanneer: Lees meer bij Nieuws
Voor wie: jongens en meiden van 10 tot en met 14 jaar met én zonder Minecraft ervaring
Materiaal/apparatuur: niet nodig want dit wordt helemaal verzorgd door 040-Gamelab en De Ontdekfabriek
Kosten: Euro 12,50 voor Minecraft workshop inclusief toesturen van het Minecraft filmpje.