Ontdekfabriek Academy 2015 bij Summa College

In het voorjaar van 2015 hebben 45 studenten van Summa Engineering (BOL4 opleidingen Industrieel Product Ontwerpen en Werktuigbouwkunde) interactieve speeltoestellen voor De Ontdekfabriek ontworpen. Een of meerdere van deze objecten zullen een permanente plek krijgen in De Ontdekfabriek en daar een bijdrage leveren aan het techniekonderwijs voor basisscholen in Zuidoost-Brabant. Hiermee zorgen de studenten van Summa Engineering op de middellange termijn voor een grotere instroom van jonge technici op hun eigen studierichting!

Op dinsdag 30 juni presenteren de studenten hun concepten aan de directie van De Ontdekfabriek én aan groep 8 van Basisschool Sint Jan Baptist uit Veldhoven. Deze basisschoolkinderen vormen natuurlijk het beste testpanel om te ontdekken welke concepten zowel leerzaam als leuk zijn!

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deze unieke presentatie bij te wonen.

Wanneer en waar

Dinsdag 30 juni 2015, 13.00 -15.00 uur

Summa College / Techniek – Frederiklaan  60a, 5616 NJ Eindhoven