Bereikbaarheid zaterdag 30 mei 2015

Op 30 mei 2015 vindt het evenement The Flying Dutch plaats op het evenemententerrein van Strijp-S. Er worden 30.000 bezoekers verwacht. Wij waarschuwen onze bezoekers voor enige overlast in dat weekend:

Zaterdag 30 mei zijn onze BUITENactiviteiten gesloten. Hetzelfde geldt voor de parkeerterreinen P1 t/m P6 in het Strijp-S gebied. We adviseren iedereen die niet goed ter been is om niet met de auto te komen omdat dichtbij parkeren lastig is. BINNEN zijn we natuurlijk open en we verwachten een rustige, fijne zaterdag in De Ontdekfabriek.

De beste vervoersmiddelen zijn:

Fiets: stalling Torenallee 22 (recht voor De Ontdekfabriek)

Bus: lijnen 16, 18, 401, 402 halte Cederlaan (tussen Natlab en Evoluon: 5 minuten wandelen naar De Ontdekfabriek)

Trein: station Beukenlaan (5 minuten wandelen naar De Ontdekfabriek)

Auto: parkeren in wijken rondom Strijp-S of bij het Evoluon (10 minuten wandelen naar De Ontdekfabriek of gebruik maken van pendeldienst The Flying Dutch)

 

Zondag 31 mei: zijn onze BUITENactiviteiten gesloten. We verwachten een rustige en fijne zondag binnen in De Ontdekfabriek. Wel kan er sprake kan zijn van enige overlast op de wegen rondom De Ontdekfabriek door opruimwerkzaamheden. De parkeerterreinen Strijps Bultje (P3) en Torenallee (P5) zijn op deze dag weer normaal te gebruiken als parkeervoorziening.